RD – DR žur 22.12.2023 – ko (še) jamarji obmolknejo

Člani Jamarskega društva Danilo Remškar Ajdovščina se ne družijo samo po jamah tako, kot se ne hvalijo samo z jamarskimi dosežki… Ob koncu leta 2023 so se dobili da proslavijo prav poseben dogodek, ki sliši na ime “JDDR” opsala, ne, ni prav…. na ime “RD-DR”, katerega so obeležili v petek, 22.12.2023 v svojih prostorih. Ker je društvo znano po svojih dobro stkanih prijateljskih vezeh, so povabili še ostale kolege iz jamarskih in malo manj jamarskih (t.j. družinskih) krogov.

Tako so praznovali rojstni dan El prezidenteja Božota, in uspešno zaključen doktorat tajnice Astrid.

Na posebnem predbožičnem dogodku ni manjkalo niti glasbe (hvala kitaristki Eriki) in okrasitve (na sliki lahko opazite prav posebej lepo okrašeno smrekico). Prijateljstvo smo popestrili še s posebno kolažno fotografijo spominov Božota in Reharja in z zapeto društveno himno, kjer smo peli v en glas “Za prijatelje, si je treba čs uzet, se poveselit in kdaj znat potrpet…”.

In res je tako. Ob koncu leta lahko rečem, da smo si veliko večkrat vzeli čas en za drugega, kot pa trpeli. In upamo, da bo tako tudi v naslednjem letu.

Hvala vsem simpatizerjem in ljubiteljem JDDR Ajdovščina, da ste zdržali z nami še to leto. Obljubimo, da se ne bomo spremenili.

Lepe praznike in srečno v novem letu,

Astrid Š., Božo & preostala JDDR ekipa