JAMARSKA ŠOLA 2022

Vsi, ki bi se radi naučili jamarske tehnike in si pridobili znanje za varno obiskovanje podzemlja, vabljeni na uvodni sestanek v petek 8.4.2022 v prostore JDDR (pod občino Ajdovščina).
V prihajajočih mesecih bomo obstoječi in novi jamarji ter jamarji pripravniki pod okriljem jamarskih inštruktorjev JDDR pridobili veliko teoretičnega in praktičnega znanja, ki je potrbeno za varno obiskovanje jam. Izobraževanje običajno v začetku poteka sprotno in po dogovoru na številnih preverjenih lokacijah na zunanjih stenah in balvanih, v neposredni bližini Ajdovščine.
Jamarska zveza Slovenije že junija 2022 organizira izpite za pridobitev omenjenih nazivov. Več informacij o izpitnih rokih ter gradivo za pripravo na izpite najdete na spodnji povezavi:
Za dodatna vprašanja smo vam člani JDDR vedno na voljo na Facebook strani ali email naslovu jddr@datapan.si
Jamarski klub Danilo Remškar Ajdovščina trenutno sestavlja barvna paleta članov vseh starosti tako, da je za aktivno udejstvovanje in dobro voljo vedno poskrbljeno! Ponašamo se z visokim številom jamarjev pripravnikov, jamarjev, inštruktorjev jamarstva, jamarskih reševalcev, in še kaj bi se našlo…
Vabljeni na uvodni sestanek, kjer nas lahko spoznate in povprašate, kar vam leži na duši.
“JDDR-jevci”